El jutge condemna a en Hagi i en Pau. La lluita continua!

Avui hem conegut la resolució judicial sobre la imputació dels nostres companys Hagi i Pau. Han resultat absolts per prescripció de la falta de deslluïment de béns immobles però condemnats a 4 mesos i 15 dies de presó per “delicte electoral”.

Tal com s’esperava, l’Estat espanyol es manté en la seva lògica d’assetjament i atac als moviments i persones que treballen per una vertadera democràcia popular. Aquells que s’organitzen i responen als abusos contra les classes populars i els drets nacionals del nostre poble són condemnats a penes de presó.

En Hagi i en Pau, així com totes i tots els que els donem suport, reiterem amb fermesa que la desobediència és un mètode de lluita legítim. Davant la regressió social i la misèria a la que ens volen condemnar, cap sentència frenarà la defensa dels drets fonamentals de les classes populars del nostre país.

Continuarem, per tant, denunciant el caràcter polític i la desproporció de la condemna i recorrerem novament a la mobilització i als procediments legals oportuns per reclamar l’absolució dels nostres companys.


Si aquesta és la seva democràcia, desobeir-la és la nostra resposta!

La lluita continua!