SOLIDARITAT AMB EN HAGI: reunió de suport

En Hagi i en Pau, dos activistes socials i independentistes banyolins, van ser detinguts, jutjats i condemnats a 4 mesos i mig de presó per haver denunciat mitjançant una acció de protesta la hipocresia de les institucions pretesament “democràtiques” de l’Estat espanyol. El Tribunal Suprem, a més, va rebutjar el recurs que vam presentar contra aquesta sentència desproporcionada.

Afortunadament, la pena d’en Pau quedarà suspesa, però en Hagi, en canvi, haurà de complir-la. El nostre advocat farà tot el possible per tal que se li pugui commutar per una multa econòmica, però en el millor dels casos en Hagi haurà d’afrontar el pagament d’uns aproximadament 3000 euros. Una autèntica desmesura, un import impossible d’assumir per una persona de classe treballadora, que evidencia de nou el caràcter polític d’aquest procés judicial, la seva intenció dissuasòria respecte aquelles veus que s’alcen contra els retrocessos socials i laborals que ja han esdevingut sistemàtics.

Aquest és el vertader rostre d’aquest Estat: per una banda, es castiga durament aquelles persones que en una posició d’inferioritat s’atreveixen a plantar cara als abusos del poder mentre, per l’altra, persones pertanyents a les elits polítiques i econòmiques responsables de grans danys socials són absoltes o resten impunes.

La lluita d’en Hagi és la lluita de totes i tots per un futur digne, per a nosaltres i per les generacions que vindran. La unitat i la fraternitat entre totes les persones dels sectors populars són els pilars sobre els quals obrirem camins per a la superació de les injustícies socials. Fem, per tant, una crida generalitzada a la solidaritat amb el nostre veí i company.

En aquest sentit, el Grup de Suport a en Hagi i en Pau convoca una reunió que tindrà lloc aquest dissabte 8 de febrer a les 5 de la tarda al Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany, on abordarem els pròxims passos de denuncia de la sentència i de suport a en Hagi.

També pots recolzar el nostre company fent una aportació econòmica (1491 0001 26 2064849512) o difonent aquest missatge entre els teus contactes.

La solidaritat és la nostra millor arma!

Absolució Hagi i Pau!

http://www.absoluciohagipau.cat
absolucio.hagi.pau@gmail.com